Overtuigende overwinning ME1 tegen Aalsmeer

Afgelopen zaterdag speelden wij (de ME1) thuis tegen de meiden van Aalsmeer. Ze zagen er allemaal groot en sterk uit.
Maar we zijn voor niemand meer bang en daarom liepen we allemaal vrolijk het veld op. Ik was aanvoerder en dat vond ik erg leuk. De vader van Jet was scheidsrechter; zou dat in ons voordeel zijn?

De wind blies hard en koud; het leek wel als of ergens ramen en deuren open stonden. Maar er scheen ook een mooi zonnetje. Toen mocht Aalsmeer aftrappen. Ze kwamen met z’n allen op ons af, zo leek het. Het ging op en neer. Zij de bal, dan weer wij, dan zij en uiteindelijk pakte Catheleine de bal van ze af en plotseling had ik de bal en rende ermee van rechts buiten op het goal af en … schoot zo hard ik kon: Goal!! 1-0! Rechts onder in de hoek en er waren nog geen 10 min om.

In de 14e min maakte Mathil het 2-0. Toen duurde het een tijdje maar in de 27e min zette Mathil zich goed door en maakte 3-0. En toen begonnen we echt los te komen. 28e min: Mathil geeft een mooie voorzet op Lima en Lima schiet de bal precies in de vrije hoek: 4-0. 34e min: weer een goal door Mathil. In de 36e min pakt Mathil de bal bij de keeper, die niet goed oplet, en maakt de 6-0 (Mathil heeft er vandaag echt zin in:-)).

In de 38e minuut maakt Catheleine een mooie solo vanaf de middenlijn, helemaal rechts om iedereen heen en geeft een strakke voorzet op Jet, die al klaar staat bij de penaltystip en boem … zo staat het 7-0! En Cat maakt ook de 8-0. Weer een solo langs drie spelers, schot, de keeper kan de bal niet goed pakken, Cat is sneller dan iedereen en schiet nog eens keihard en ja hoor: 8-0.

Het lijkt als of we steeds beter worden. Ik heb al weer heel veel zin in de volgende wedstrijd. Komen jullie allemaal kijken?

groetjes van Lana (Kolf) - ME1.