MC 1 kampioen!!!!

MC 1 kampioen
Zaterdag uit tegen Zwanenburg. Zal pittig zijn. De meiden van Zwanenburg staan niet voor niets 3e! Aangezien we erg positief zijn ingesteld alvast bloemen meegenomen en Mathilde de taart. Onder het mom : als we verliezen smaakt de taart thuis ook wel op Moederdag! Dan stellen we het feestje uit tot volgende week zaterdag. Het weer zit ook mee! Lekker zonnetje en goede temperatuur (voor toeschouwers).We hadden 2 afmeldingen. Anouk was helaas nog geblesseerd en Iris had andere verplichtingen. Jara kwam wat later i.v.m. Tenniscompetitie. Iedereen wist wat er op het spel stond en had gezonde spanning.

De sfeer was uitmuntend goed. In de eerste helft knokte Zwanenburg letterlijk voor iedere bal. En ook als de bal niet in de buurt was werd er wel meer dan eens iemand geblokt. Het was absoluut geen truttig voetbal! Jullie hebben je niet laten imponeren en waren er tenslotte met een missie, namelijk jezelf blijven en WINNEN! Ik vind een groot compliment op z’n plaats hoe jullie je eigen spel bleven spelen en als een superteam functioneren. Alles lukte , jullie konden elkaar goed vinden en begrepen elkaar. Iedereen zette zich 100 % in.

Heel knap hoe je ook als je graag zelf wil scoren maar niet in zo’n goede positie staat, toch de bal voorzet aan een andere teamspeler die dan scoort! Het gaat uiteindelijk niet om wie er scoort als jullie maar scoren!!! Jullie speelde als een goed geoliede machine! Met als resultaat 0-5 gewonnen!!!!!!!!!!!!!

Meiden ik ben super trots op jullie allemaal! Jullie zijn als team enorm gegroeid dit jaar. Geniet van jullie kampioenschap!

Zondag toernooi bij DIOS. (fairplay toernooi) categorie meiden C
Helaas was niet het hele team compleet. Isabelle, Anouk, Juliette en Marit konden niet mee. Verder was iedereen aanwezig ook Inez, Guus en Bo waren mee. Dat we aankwamen stond er 1 hele grote beker met een aantal kleine bekers er omheen. Je hoorde de meiden tegen elkaar praten over het feit dat we erg sterke tegenstanders krijgen en die grote bokaal toch niet zouden winnen. Het motto van alle meiden was: We gaan vandaag heel veel plezier maken en iedereen mag ook wel eens op een andere plek staan die haar leuk lijkt!

Iedereen had er zin in maar was wel wat moe en had zware benen (door de zware wedstrijd van gisteren) en snel last van pijnlijke voeten. Maar wat wil je dinsdag trainen, donderdag thuiswedstrijd, zaterdag uitwedstrijd en dan zondag nog een toernooi! Wel veel in een paar dagen. Omdat onze vaste keepster Marit er niet bij was hebben de veldspeelsters het opgevangen. We hebben 4 wedstrijden gelijk gespeeld, 1 verloren en de laatste gewonnen.

Al met al was het een zeer gezellige dag met als slot een mooie Foto en …………………de zeker verdiende Bokaal Fairplay !!!!!!!!! Dat is die hele grote waarvan niemand dacht dat ze die zouden winnen !!!!!!!!!!!!! Wat wil je nog meer ?????? Echt super gedaan meiden!

Groetjes van jullie super trotse coach.