C2 erg sterk

C2 erg sterk, heerlijke zaterdag

Je hebt van die mooie dagen. Eerst winnen de D-meisjes met 10 speelsters van Castricum uit met 3-1. Castricum waarvan thuis kansloos met 4-1 was verloren.
Dan naar de C3 uit bij DSS. C3 is met Hoofddorp koploper van de tweede klasse en dat is een bijzonder goede prestatie.
Hoewel het niet makkelijk ging werd weer gewonnen 1-3. Hoofddorp speelde gelijk bij VVC dus C3 staat nu 2 punten los.
C3 is dus nog steeds op weg naar de titel, en daar had niemand vooraf rekening mee gehouden.
C2 moest tegen IJmuiden C1, toch lange tijd koploper van die zware tweede klas poule met allemaal C1 teams. En C2 was allesbehalve volledig.
Xander was zwaar geblesseerd, Sytze ver weg, Jelmer en Coen speelden in C1. Uit C3 werden Thomas, Bram en Martijn geleend voor hun tweede wedstrijd van de dag.
Het werd de doorbraak van deze kanjers. Bram scoorde drie keer en Thomas en Martijn speelden prima.
De eerste vijftien minuten waren voor de bezoekers, maar toen begon C2 het vertrouwde tikspelletje en werd de ploeg sterker en sterker.
Naast de drie goals van Bram scoorden Teun en Rory ook zeer fraai en werd met 5-0 gewonnen en de tweede plaats in de kompetitie zo goed als zeker gesteld.
En wie weet, misschien gaat koploper Schoten nog wel meer punten verspelen. In ieder geval verdient C2 alle komplimenten. Ook als je dan later hoort dat de C2-spelers bij C1
en het mooie gelijke spel (5-5) na een 4-1 achterstand, een belangrijke rol speelden, is de zaterdag helemaal een heerlijke zaterdag. Proficiat mannen!