Infoavond De toekomst van de club - Vrijdag 26 januari 20:00 uur

Infoavond 26 jan 24 002 2024

Op vrijdag 26 januari is er een infoavond over de toekomst van de club. Het bestuur wil daar de plannen voor de nieuwe organisatie van Alliance delen en met de leden bespreken. 


Er is een urgente noodzaak om de organisatie van de club te veranderen. Vrijwilligers die structurele taken doen, raken overbelast en gedemotiveerd. Daarnaast willen we meer doen dan nu en met de huidige organisatievorm lukt dat niet. Door met een betaalde Verenigingsmanager te gaan werken, verwachten we hier verandering in te brengen. Daardoor krijgen we bv. betere communicatie, meer feesten en activiteiten en een betere motivatie voor de vrijwilligers. De kosten van deze Verenigingsmanager moeten we wel structureel afdekken en daarom willen we de contributie met 60 tot 80 euro per jaar verhogen. 


Het bestuur realiseert zich dat dit een behoorlijke stap is en wil graag met de leden in gesprek om de plannen toe te lichten en feedback van de leden te krijgen. Daarmee kunnen we dan gezamenlijk verder richting de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 9 februari, waarin de leden over het plan kunnen stemmen.


We hopen veel leden te zien en te spreken op vrijdag 26 januari a.s. om 20:00 u.


Met sportieve groet

Het bestuur