Nieuwe afspraken rond materiaal voor de teams

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en er zal binnenkort weer volop getraind gaan worden. Daarvoor willen we weer de nodige materialen uitreiken maar zoals jullie vast hebben gezien de afgelopen jaren, ging dat niet helemaal van een leiendak dus daar willen we als club verandering in brengen. 

 

Omdat er veel materialen verdwijnen per jaar, waaronder extreem veel ballen, willen we ieder team, eigen spullen geven. Nu is vanwege ons budget daar alvast een deel van uitgevoerd. We hebben lockers in het bestaande ballen hok geplaatst waarin de O8 t/m O12 eigen ballen 10 stuks (als er teams met meer spelers zijn wordt dat aangepast), hesjes en hoedjes krijgen. Deze lockers zijn afsluitbaar met een slot waarvan het team de code krijgt.

Het zal duidelijk zijn dat bij verlies strenger naar het betreffende team zal worden gereageerd. Wat uitgereikt wordt aan het begin van het seizoen, zal dus ook einde seizoen aanwezig moeten zijn. Verlies en schade kunnen natuurlijk gemeld worden en dan zal er vervanging geregeld worden maar dat zal niet vanzelf gaan. De ballen hebben nummers en alhoewel er veel dezelfde ballen op het veld zullen liggen tijdens de training, is het fijn als iedereen zijn eigen nummers weer opzoekt en retourneert in het ballenhok.

De ballen en hesjes van de O13 tot en met de senioren verhuist naar het huidige fysio hok. Helaas zullen er in de meeste gevallen nu nog 2 teams de ballen moeten delen, dit verandert volgend seizoen. De Fysio ruimte zal dit jaar, als dat vergund is door de gemeente, verhuizen naar een te plaatsen Porto Cabin buiten naast kleedkamers 1 t/m 4.

Graag daar de ballenkarren weer netjes terugzetten, onze leveranciers moeten bij de vriezer kunnen komen voor de goederen voor de kantine.

De algemene materialen staan in het oude ballenhok of hangen aan de muur. De afgelopen jaren hebben we gezien dat deze materialen altijd in de hoek gesmeten werden. We hopen dat iedereen meewerkt en alles keurig opruimt na gebruik, de ruimte is nu overzichtelijker dus dat zou veel gemakkelijker moeten zijn.

Ik wens iedereen een goed en sportief seizoen en voor vragen weten jullie me te vinden,

Rick van Dijk