Dankjewel Sv Alliance '22

Dankjewel Sv Alliance 22 kika

Het seizoen is voorbij. Ook voor mij als vuilnisman, waarin ik wekelijks op maandagmorgen het vuil verzamel en het aan de straat zet voor de ophaaldienst van Spaarnelanden. Maar niet voordat ik alle flesjes en blikjes met statiegeld er uit gevist heb. Dat is een pittig klusje, omdat vele flesjes en blikjes met mayonaise of ketchup zijn besmeurd. Effe schoonmaken en hup in de zak.


Daarna bij de VOMAR alles in de automaat gooien en het bedrag op de bonnetjes inleveren bij de balie en het in mijn administratie noteren. Met het stoppen van het seizoen beëindig ik ook de seizoeninzameling. Dan komt het grote moment om het eindbedrag vast te stellen en naar KiKa over te maken. Dit seizoen heeft het maar liefst € 626,05 opgeleverd. Een schitterend bedrag.

Het leuke is, dat de samenwerking met AGROS ook geld heeft opgeleverd. Zij zijn gedetacheerd onder het honkbalstadion en DSS. Zij hebben de laatste maand ook ingezameld en bij mij ingeleverd. Het einde van het seizoen betekent ook automatisch weer de start van het nieuwe seizoen. Ik heb al weer 4 zakken klaar staan, die ik van AGROS heb gekregen. Sinds het nieuwe complex in gebruik (2011) is genomen, ben ik samen met Hans Homburg begonnen aan het vinden, verzamelen en inleveren van statiegeldflessen en het geld jaarlijks aan KiKa gedoneerd.

Fijne vantie iedereen. Groet, Rob Kroonstuiver, accommodatiebeheer