Nieuws: Alliance 1 / Start seizoen + Teams seizoen 2023/2024

Alliance 1- DSS 1 op 18 juni voor 1 plek in de 3e klasseAlliance DSS nacomp 2023

Na een zinderend spannende wedstrijd (3-2 winst tegen DHSC uit Utrecht) heeft het 1e zich geplaatst voor de finale van de playoffs tegen DSS.
Deze wedstrijd wordt zondag 18juni om 14:00u gespeeld op neutraal terrein bij BVC Bloemendaal.

De komende dagen zullen we de details of evt. wijzigingen van de wedstrijd op de website en social media met jullie delen.
Houd a.s. zondag vrij in je agenda en kom de mannen aanmoedigen!!


Start seizoen 2023/2024
We ronden dit seizoen af en zijn al weer volop voorbereiding op het volgende seizoen. Dit seizoen komt dit weekend tot een einde met een seizoensafsluiting op 17 juni. En gaan we de zomervakantie is tot half augustus. Na komend weekend is het complex gesloten en wordt er niet meer getraind en gevoetbalt op het complex.

Vanaf halverwege augustus, we zullen de exacte data later nog communiceren, kan er weer getraind worden. En in het weekend van 2 en 3 september starten we weer met officiele wedstrijden, deels bekerwedstrijden en deels de 1e fase van de competitie. We proberen de week ervoor allemaal weer aan het trainen te zijn.

Teams seizoen 2023/2024

De teamindelingen voor het komende seizoen zijn bijna helemaal afgerond. Een aantal indelingen zijn al gepubliceerd en staan online: https://www.alliance22.nl/voetbal/teams/teamindeling-jeugd. Het aantal teams volgend jaar zal ongeveer gelijk zijn. Wat betreft de invulling van de teams en de organisatie willen we de komende weken gebruiken om de start van het nieuwe seizoen goed te beginnen. Begin augustus zullen we hierover communiceren naar alle betrokkenen om alles goed te laten verlopen.

 

thumb up alliance logo