UPDATE: Extra Algemene ledenvergadering op don. 16 maart

UPDATE: Agenda download onderaan de pagina toegevoegd
Uitnodiging ALV op donderdag 16 maart

Onderwerp: ‘Clubkleding project – het vervolg’

Het bestuur van sv. Alliance '22 nodigt al haar leden, oud-leden, donateurs en andere belangstellenden van harte uit voor de Extra Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 16 maart 2017, vanaf 20.00 uur in de Alliance kantine.

In de jaarlijkse ledenvergadering op 22 november vorig jaar is uitgebreid gesproken over het hoofdthema van die avond: ‘Clubkleding project’, allereerst over het kledingbeleid bij sv. Alliance '22 en daarop aansluitend over de keuze voor een nieuwe leverancier. Het gepresenteerde concept kledingbeleid is tijdens die vergadering akkoord bevonden door de aanwezige leden. Met betrekking tot de leverancierskeuze is een levendige discussie gevoerd, zijn er ter plekke veel vragen beantwoord, maar waren er ook nog een aantal zaken waar meer duidelijkheid over gewenst was.

Een aantal belangrijke vragen betreffen het begrip ‘one-stop-shop’, de kwaliteit van specifieke voetballen, de kwaliteitsvergelijking van de diverse kleding, het zichtbare effect van mogelijke meerdere externe sponsors op een shirt en de financiële vergelijkingen van de leveranciers. De kledingcommissie is met de verdere uitwerking aan de slag gegaan en komt nu terug met het antwoord op deze vragen én het advies over de optimale leverancierskeuze voor onze club.

Daarnaast staat het onderwerp ‘Kunstgras – laatste stand van zaken’ op de agenda.

Ben je benieuwd naar de uitkomst? Zorg dat je erbij bent op 16 maart!
De exacte agenda inclusief tijdstippen volgt, maar zet de datum alvast in je agenda!

VOEG TOE AAN JE AGENDA:
Google
.ics (Outlook)
Bekijk de hele agenda

Tot 16 maart om 20.00 uur!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van sv. Alliance’22
Ben Steeman & Robert Graat

div mededelingen alv2017 web