AH Vos nieuwe hoofdsponsor sv Alliance ‘22

Albert Heijn Vos Supermarkten is de komende vijf seizoenen de hoofdsponsor van Sv Alliance ‘22. Zaterdag 21 mei bezegelde directeur Masha Vos en voorzitter Robert Graat de samenwerking met de ondertekening van de sponsorovereenkomst.

AH Vos ondertekening 2

Foto: Renier Thoen (commercieel directeur AH Vos), Masha Vos (algemeen directeur AH Vos), Robert Graat (voorzitter), Ben Steeman (sponsorcommissie), Frank van de Peppel (vice-voorzitter) en Mathijs Blom (penningmeester). 

 

Vanaf volgend seizoen dragen alle Alliance teams het nieuwe wedstrijdshirt met het logo van AH Vos. Maar de samenwerking gaat veel verder. In AH Vos hebben we een sterke partner, waarmee we het enthousiasme voor de verbindende kracht van sport delen. Komende vijf jaar trekken we samen op in de organisatie van activiteiten op het vlak van bewegen, gezondheid en ontmoeten, voor leden én buurtgenoten. Je kunt daarbij denken aan het uitbouwen van wat we doen met ‘de gezonde kantine’ of ‘senioren sport’ maar er staan ook nieuwe initiatieven op stapel.

Voetbalplaatjes

Het eerste in het oog springende initiatief is het voetbalplaatjesalbum dat ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum met AH Vos wordt uitgebracht. De spaaractie start in het najaar bij alle vier de Haarlemse vestigingen van Albert Heijn Vos. De foto’s voor de voetbalplaatjes moeten al voor de zomerstop worden gemaakt. (Alle ouders/leden hebben inmiddels een mail ontvangen over de fotoshoot in het weekend van 2 en 3 juli mét het exacte tijdstip waarop hun team wordt verwacht. Graag jullie aandacht hiervoor!)

 

AH Vos ondertekening 2

Hart op juiste plek

Masha Vos, algemeen directeur van de Albert Heijn Vos Supermarkten: ‘Ik ben blij dat we ons de komende 5 jaar de trotse hoofdsponsor mogen noemen. Alliance is een club met het hart op de juiste plek. Afgelopen jaren hebben we in verschillende goede doel-initiatieven al met Alliance opgetrokken. Het is een mooi moment om onze samenwerking verder uit te bouwen.’

‘Wij zijn een supermarkt ín de buurt’, benadrukt Masha Vos. ‘Die rol gaat verder dan “een plek om je boodschappen te doen". We vinden het belangrijk mensen te inspireren beter te eten en duurzamere en gezondere keuzes te maken én we zetten ons in om iedereen mee te laten doen in de buurt. Daar gaan werken we ook samen met Alliance aan.’ Albert Heijn Vos heeft vier vestigingen in Haarlem (Westergracht, Spoorwegstraat, Raaks en sinds kort: Schipholweg).


AH Vos is als hoofdsponsor de opvolger van de Rabobank, waar we afgelopen 5 jaar heel prettig mee hebben samengewerkt. De bank kon zich niet opnieuw voor meerdere jaren binden maar blijft wel bij Alliance betrokken als supporter en sponsor van onze verduurzamingprojecten.