JO12-3 leuke wedstrijd bij OG

Voor de JO12-3 stond er in de vroege ochtend de wedstrijd bij Onze Gezellen JO12-3 op het programma. Dit is de 2e keer dat we naar Onze Gezellen moesten afreizen voor de competitie. Destijds was het tegen een ander team van OG een leuke wedstrijd 4-4. Nu begon de wedstrijd in de stromende regen, koud, maar windstil. We begonnen de wedstrijd goed door goed druk te zetten op OG.

Al gauw in de wedstrijd kwamen we met 0-1 voor door een schitterende aanval, afgerond door Siem. Het bleef heel lang 0-1, we gaven weinig weg, er werd dus prima verdedigd. De jongens waren kletsnat, in de loop van de wedstrijd werd het droger. De 2e helft werd OG sterker maar net als de 1ste helft kregen wij ook kansen, maar hun goede keeper redde hun steeds. Uiteindelijk konden we het in de 2e helft niet houden, binnen een mum van tijd stonden we met 2-1 achter, maar het kon nog maar we kregen een penalty om gelijk te maken, maar de scheidsrechter wilde er niet aan dat hun keeper een meter voor de doellijn stond en daarom ook de penalty gemist werd. OG scoorde nog 3-1, waarna onze boys weer een strafschop verdiende, dat OG hands maakte in hun doelgebied, maar de scheidsrechter wilde er niet aan. Helaas de wedstrijd werd met 3-1 verloren, maar opnieuw een leuke wedstrijd, die eigenlijk geen winnaar verdiende.
De boys hebben goed gespeeld in deze wedstrijd.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Geel Wit……..