JO8-01 Kampioen bij Odin 59

Afgelopen zondag 7 april zijn 4 teams van Alliance 22 afgereisd naar Heemskerk voor het Odin 59 Sina voetballab toernooi. Ook het team van de Jo801 zonder de 2 sterspelers Floris en Gijs. Toch had het team veel vertrouwen op deze mooie zonnige dag.

Het toernooi begon met een wedstrijd tegen Volendam. We kwamen snel achter maar door een rush van Moos, werd het snel weer gelijk. Daarna werd er twee keer gescoord door Mees en nog een keer door Moos. Volendam scoorde nog wel een keertje maar de wedstrijd werd gewonnen met 4-2.

Daarna volgende ADO 20, en die boden veel verzet tegen de constante aanvallen van Alliance. Door een snelle actie scoorde Mees 1-0. Helaas kreeg ADO ook een goede kans en werd het 1-1 wat ook de eindstand werd.

Lisse volgde daarna en het verschil was snel duidelijk. Mick, Guyon, Foppe en Jens stonden op scherp en scoorde de ene na de andere goal waardoor het 7-1 werd.

Toen was het duidelijk dat we de laatste moesten winnen om 1ste te worden. Dat moest gebeuren tegen de gastheer Odin 59. Deze wedstijd begon stug maar ook hier was het overwicht best groot en scoorde iedereen prachtige doelpunten. Daarnaast was onze keeper Foppe ondanks prachtige reddingen 1 keer te passeren en werd de score 9-1 in ons voordeel, dus kampioen.

Al met al een prachtige dag en een heel leuk en goed georganiseerd toernooi. De beker hebben we naar onze zieke spits Gijs gebracht die er alles voor over had om er toch bij te zijn.

Een voetbal vader

De kampioenen met hun clubgenootjes: