O14-2: weer dikke nederlaag

Rond het middaguur stond er voor de O14-2 de thuiswedstrijd tegen DIOS O14-1 op het programma. De indelingen blijven vreemd, maar de O14-2 kan geen klasse lager spelen omdat ze 1 wedstrijd hebben gewonnen en toevallig uit bij DIOS O14-4. Enfin de jongens gingen goed van start, maar DIOS was gewoon de veel betere ploeg, dat wisten we vantevoren, de jongens deden hun pest met spaarzame uitvalletjes wisten we toch de eerste helft een paar kansen te krijgen, denk aan Yannick 2x waarvan 1 afgekeurd doelpunt althans na het fluitsignaal schoot hij binnen. En 1 mooi afstandsschot dat bijna de keeper verschalkte. Uiteindelijk gingen we met een 0-9 stand rusten. We probeerden ook de tweede helft wat tijd te rekken door zeker de achterballen zo rustig mogelijk te nemen om de nederlaag zo klein mogelijk te houden.
Maar ja de jongens willen lekker voetballen maar ook de O14-2 zit in een heel verkeerde poule. We willen ook aanvallen maar elke wedstrijd is het verdedigen en af en toe aanvallen, indien mogelijk. Uiteindelijk werd het 0-15.

Volgende week staat er voor de O14-2 de beker thuiswedstrijd tegen Hillegom op het programma.