MO11 verliest van het andere Oranje

Zaterdag, de eerste dag van de herfstvakantie had de MO11 niet genoeg speelsters, vandaar dat we in overleg met de tegenstander RKAV Volendam MO11-2 zijn overeengekomen om deze wedstrijd afgelopen woensdagavond al voor uit te spelen. De meiden hadden er zin in om ipv te trainen een competitiewedstrijd te spelen. RKAV Volendam heeft maar liefst 4 MO11 teams waar ze verschillende speelsters konden halen, de Volendammers waren allemaal grote meiden dus dat beloofde wat. De eerste helft speelde zich vooral af op ons eigen helft. Immers het is algemeen bekend dat de MO11 op z`n Italiaans verdedigt, dus GEEN doorkomen aan.
Ook nu was het geval, het palingdorp kreeg weinig kansen, af en toe was er een goede uitbraak door onze meiden maar het ontbrak aan het laatste zetje bluf. De MO11 hielden de eerste helft stand, de brilstand stond ook nog steeds bij de rust op het scorebord. Het was een koude avond, strakke oosten wind, de meeste meiden hadden het niet koud, de tweede helft gaf hetzelfde beeld verdedigen en af en toe aanvallen. De Volendammers hadden voorin een lange speelster staan die alleen bleef hangen bij het doel van onze meiden. Maar gelukkig leverde dat weinig gevaar op. Ook de tweede helft bleef het lang 0-0 totdat de bal ietwat gelukkig voor een Volendamse voet belandde en hard in het doel schoot waar keepster Ronja kansloos was. Dit alles gebeurde een kwartier voor tijd. De MO11 ging op zoek naar de gelijkmaker, 10 minuten voor tijd ging spits Milla er alleen van door, ze had immers de 1-1 op haar voet maar de bal rolde langzaam tegen de paal. De bal huppelde het veld in waarna Volendam keihard toesloeg en ipv dat het 1-1 werd belandde de bal binnen een minuut wel in het Alliance doel.
Dus helaas de wedstrijd eindigde in een 0-2 nederlaag, waar de meiden vochten voor elke meter.
Volgende week zaterdag is de MO11-1 ook vrij ivm de vakantie, ware niet dat we de bekerwedstrijd ook verplaatst hebben, uit bij Velsen MO11-1 op woensdag 26 oktober, einde van de middag.