MO11-1: Toppertjes verliezen op felheid

Op deze vroege zaterdagochtend stond voor de MO11-1 de wedstrijd in Amsterdam tegen Kadoelen MO11-2 op het programma. Ik ben bij tientallen verenigingen geweest maar met dit meidenteam kom je bij clubs als Kadoelen, binnenkort staat er ook weer een uitwedstrijd op het programma tegen IJburg, waar deze coach ook nog nooit geweest is. Enfin deze vroege ochtend toog de MO11 richting Amsterdam, met de wetenschap dat Kadoelen nog geen wedstrijd heeft gewonnen, maar wel vaak doelpunten scoorde. De dag begon een beetje rommelig, Kadoelen had de doelen op een verkeerd veld geposteerd, dus er moest gesjouwd worden naar het andere veld waardoor de wedstrijd wat later begon. Tien minuten later dan gepland konden we eindelijk beginnen. Vanaf het begin was duidelijk dat we een moeilijke wedstrijd tegemoet gaan. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Alliance. Bij Kadoelen liepen een paar meiden die lang waren maar ook een paar die goed konden voetballen. We hadden het idee dat Kadoelen ook met een gemengd team speelde, immers ze hebben ook een 1ste meiden O11 team. We hadden verwacht dat het gelijkwaardig zou zijn, maar Kadoelen had het betere van het spel, het leverde in de eerste helft weinig kansen op omdat de verdediging goed stond. We gingen daarom met een brilstand rusten 0-0. De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld, met nu ook wat kansjes voor onze meidenteam. Kadoelen had een meisje voorin staan die heel erg snel was, en een goede techniek had, helaas bij deze aanval was ze onze meiden te snel af 1-0. De MO11-1 gaf zich niet gewonnen, probeerde nog de gelijkmaker binnen te schieten. Helaas 8 minuten voor tijd scoorde Kadoelen van afstand 2-0. Helaas de tijd was te kort voor deze leuke groep meiden. A.s. woensdag spelen de MO11-1 de vooruitgespeelde thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam MO11-2. Aanvang van deze wedstrijd is 18.00 uur!!