O14-2: ruime nederlaag

Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma EDO O14-2. Het beloofde niet veel goeds na afgelopen week veel doelpunten tegen gekregen te hebben, was vandaar weer de mogelijkheid om veel doelpunten tegen te krijgen. De O14-2 zit in een verkeerde poule, waar we ongeveer 6 wedstrijden gespeeld hebben incl. beker, oefen en competitie wedstrijden veel doelpunten hebben tegen gekregen maar ook 1 leuke wedstrijd van gelijkwaardig niveau en waar met 3-6 wonnen. Al gauw bleek dat het alleen maar tegenhouden was, een tegenstander die veel beter was maar de O14-2 hield goed stand, bij rust was het maar 5-0. Ook de tweede helft liet hetzelfde speelbeeld zien, helaas het was niet anders ondanks de vele doelpunten tegen, was er geen gemopper in het veld, dat is een compliment waard voor dit team.
Uiteindelijk ging de O14-2 met 12-0 tenonder. Volgende week is de O14-2 vrij omdat DSS O14-5 naar een andere poule is gegaan, ik denk dat dat een gelijkwaardig niveau zou zijn geweest.