C5: Doelpuntenfestijn bij UNO

Rond het middaguur stond de wedstrijd voor de C5 op het programma bij UNO C4. Lang geleden dat ik er geweest was, mooie nieuwe velden, club is alleen maar groeiende, nieuwe clubhuis. Na het controleren van de pasjes kon dan eidelijk de wedstrijd beginnen. We begonnen de eerste helft met windje tegen. We kwamen niet vaak over de middenlijn, want ik denk binnen 10 minuten stonden we achter met 3-0. Je zou zeggen een hopeloze tussenstand. UNO dacht dat ze er al waren, maar de C5 bleef knokken om de achterstand een draaglijker aanzien te geven. Na 20 minuten scoorde Hessel, ietwat geluk de 3-1, maar ook deze tellen. Daarna bleef ondanks dat de wind steeds strakker werd aanzetten via eerst Maxime die de bal op een haar na net mistte, even later was het op links Ole die de aansluitingstreffer in het net schoot. We gingen met een 3-2 stand rusten met in het achterhoofd dat we de tweede helft wind mee hebben. De tweede helft was inderdaad eenrichtingsverkeer richting het doel van UNO. Er hing een doelpunt in de lucht, na 10 minuten was het Maxime die de gelijkmaker aantekende 3-3. Daarna bleef het toch oppassen op die snelle/lange jongens voorin van UNO. Het stond redelijk achterin, voorin had Hessel op snelheid zijn “man” gepasseerd en de 3-4 liet aantekenen. Daarna kregen we nog een goed kans om de score uit te bouwen, maar het bleef spannend. Uiteindelijk torpedeerde Max zijn tegenstander in het strafschopgebied, de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. UNO schoot de bal er feilloos in 4-4.
De C5 wilde winnen en 10 minuten voor tijd schoot verdediger Stijn met een geplaatst schot van buiten het strafschopgebied de winnende treffer binnen. Daarna waren er nog wat angstige minuten in dit spektakelstuk maar de C5 trok zichzelf over de eindstreep. Een 4-5 overwinning gaat de boeken in!!

Volgende week wacht de C5 de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer…….