C4M haalt lekker uit tegen DSS

Alle griep-patiënten waren weer paraat – en gretig. Sterre viel op door een geweldige redding op de doellijn in de 2e helft; Zhitao was onnavolgbaar met haar dribbels en in de combinatie en Pien was de baas in al haar duels en maakte een prachtgoal.
Al na anderhalve minuut pikte Luca de bal in van haar back, zette voor op Lize, die hard raak schoot. Daarna lieten de meiden zien hoe lekker ze kunnen combineren. Op rechts tikten Lune en Rubie hun tegenstanders rol en aan de linkerkant liep het lekker via Sterre, later Zhitao en Luca.
Die laatste werd halverwege mooi weggestuurd door Anna, een mooie voorzet volgde en Anna schoot hard raak. De 3-0 viel kort voor rust uit een afgeslagen corner, dei voor de voeten van Pien terecht kwam. Een vreselijke knal van buiten het penaltygebied volgde. Met die tussenstand zou je denken dat onze keepster niets te doen had, maar dat was niet waar. Een paar keer moest ze reddend optreden en bij de 2-0 greep Isabelle geweldig in toen hun spits alleen op haar afkwam. Verder hadden Rosalie, Eef, Pien en de zeer actieve Uzza het goed onder controle.
Direct na rust maakte Lize uit weer zo’n flits-aanval over rechts, na een afgeslagen schot van Eef, de 4-0 en Anna tekende even later met een vlammend schot voor de 5-0. Daarna zakten de dames even een beetje in. Dat gold overigens niet voor de ontembare dribbelkoninginnen Rubie en Zhitao en ook Hannah deed steeds haar best de bal gevaarlijk voor te zetten. Maar 10 minuten voor tijd redden de dappere DSS’ers de eer en leek de wedstrijd op 5-1 te eindigen. Tot Lize in de laatste minuut van rechts hard voortrok en Luca tot haar grote vreugde – want ze speelde tegen 6 ex-klasgenoten - met haar buik(je) de 6-1 scoorde. Prima wedstrijd meiden!!!