E2 start seizoen voortvarend

Na een gemiddeld najaars-seizoen heeft de E2 de hele winterstop elk weekend een wedstrijd gespeeld om aan wedstrijd ritme te komen. Deze inspanningen beginnen vruchten af te werpen want de eerste 2 wedstrijden van de competitie werden gewonnen.

De eerste wedstrijd was tegen Olympia E1 waarin de eerste tekenen van het wedstrijd ritme zich begonnen af te tekenen. Een zwaar bevochten 2-3 overwinningen met een boze coach van de tegen partij die er van overtuigd was dat we andere spelers hadden opgesteld dan vorige keer toen we verloren (echt niet). Blijkbaar speelden we heel anders. Afgelopen zaterdag speelden we tegen de Velsen E2, een reeds bekende tegenstander waar we al eerder van gewonnen hadden. De eerst helft met wind tegen was nog moeizaam en kwam het tot 1-1 maar in de 2e helft brandde het spel van de E2 los. Prachtige combinaties, elkaar coachend en elkaars plek overnemend vocht het E2 team zich naar de overwinning. Een prachtige 4-1 kwam er uiteindelijk op het score bord. 

Na de wedstrijd kwam Marcel Dol met een verrassing, het hele team ontving de symbolische Alliance 22 rugzak waarin ze het succes, de kennis, het voetbalgogen en plezier in kunnen meedragen. Een prachtig cadeau voor een mooi seizoen, bedankt Marcel.

 

alliance e2