C5 wint van Hoofddorp

Eens kijken hoe de jongens hersteld waren van de nederlaag van vorige week in de topper bij Argon. Zaterdag stond de wedstrijd thuis tegen Hoofddorp C9 op het programma. Om onze klassering niet in gevaar te brengen moest er gewonnen worden. Immers Hoofddorp staat net onder de C5. We begonnen goed aan de wedstrijd, in begin stadium kregen we een goede kans die door Ole net over werd geschoten. In de beginfase was de C5 wat sterker, maar naarmate de eerste helft vorderde werd Hoofddorp sterker.
Het was duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk was het halverwege de eerste heft dat Kars uit een voorzet van Ole de 1-0 binnentikte. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld, de C5 begon ondanks windje tegen goed aan de tweede helft, daar bleef het ook bij want na 10 minuten spelen werden we een beetje overlopen dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker 1-1. De C5 liet de koppies niet hangen want er werd gestreden door de jongens om toch de overwinning eruit te slepen. Hoofddorp was wat feller in de duels, na
20 minuten was het Thomas die tegen de keeper aanschoot, waarna Maxime met links beheerst binnen schoot 2-1. Vlak voor tijd kreeg Hoofddorp nog een paar kansen, maar het was keeper Pelle die de C5 op de been hield en zodoende de overwinning binnengesleept werd.

Volgende week wacht de C5 een oefenwedstrijd uit bij Geel Wit….