D3 herovert de koppositie

Een paar weken geleden leed de D3 zijn eerste nederlaag bij Terrasvogels, tot op vandaag de koploper. De D3 moet wachten totdat Terrasvogels een fout zou maken. In de vroege ochtend trad de D3 aan tegen VSV D3 uit Velserbroek. Vanaf het begin was duidelijk dat de D3 de sterkere team was. Echt veel kansen leverde het in het begin niet op. De D3 kwam niet echt in zijn spel, maar er moest gewonnen worden tegen deze middenmoter om niet verder achterop te geraken. Halverwege de eerste helft was het Brody die uit een corner van Tom de 1-0 binnenkopte. Nu dacht ik, we walsen eroverheen, dat was schijn, de D3 kreeg het in de eerste helft toch nog onverwachts moeilijk omdat VSV fel aanzette.
We gingen de rust in met een 1-0 voorsprong. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. De D3 viel aan maar ook nu leverde het GEEN kansen op. Na de saaie eerste helft was het tweede bedrijf ook niet best. Na 20 minuten in de tweede helft ontstond het tweede doelpunt ook uit een dode spelmoment. Weer uit een corner werkte Koen de bal met zijn hak op miraculeuze wijze de bal in het doel, 2-0.
Ook de tweede helft viel er weinig te beleven, de D3 speelde één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen, een positief punt was dat we 16 spelers tot onze beschikking hadden zoals bijna bij elke wedstrijd. Maar ook slechte wedstrijden tellen mee in de stand, de drie punten zijn binnen. Rond het middaguur werd bekend dat de huidige koploper thuis gelijkgespeeld had, dus de D3 staat nu eerste met één punt voorsprong op Terrasvogels.