C4M sneuvelt in slotfase tegen Geel Wit

Het was zoals altijd weer gierend spannend bij de C4M. We kwamen 0-1 achter door de snelle en sterke Geel Wit-spits, die even mazzel had dat Eef ziek uit moest vallen. Daarna vocht deze spits geweldige duels uit met onze onverzettelijke Pien en als ie er als een enkele keer langs kwam stonden Lune, Rosalie of Sterre paraat. En daarachter de zeer zelfverzekerde Isabelle, die weer een foutloos parcours aflegde (al ziet ze dat zelf anders). Zoals gewoonlijk schrokken de dames wakker van de achterstand.
Onder leiding van de geïnspireerde Rubie en de andere middenvelders Zhitao, Anna en Hannelore holden we naar voren. De gelijkmaker kwam uit een fantastische pass van aspirant mid-mid Hannelore, Lize verscheen schuin vrij voor de keeper (helemaal net zo gemakkelijk), maar ze plaatste de bal beheerst over de keeper heen. Daarna kregen we door goede acties van met name Lize een paar kansen en kansjes voor Uzza, maar die had vandaag pech en viel zelfs geblesseerd uit. In de tweede helft was Geel Wit aanvankelijk sterker, zonder dat dit tot een goal leidde. We zagen een andere aspirant mid-mid (Jessica) weer uitstekend spelen, dat belooft wat voor de rest van het seizoen. Langzaam maar zeker kregen wij toch weer de bovenhand, zonder dat on spel om over naar huis te schrijven was. Hannah en Luca werkten hard, maar waren niet gelukkig, we zagen goede schoten van Anna, Hannelore en Lize, maar uiteindelijk viel de bal toch 7 minuten voor tijd bij ons in het netje. Geen probleem, dacht iedereen: tegen DSK en EDO scoorden we ook op het laatst de gelijkmaker, maar helaas pindakaas lukte dat nu niet.