C4M als comeback-kids, uit bij DSK

Na de op meerdere fronten onfortuinlijke wedstrijd bij Haarlem-Kennemerland stonden de meiden vandaag op scherp. Behalve Rubie dan, die was aan het luieren op het platteland. Tegenstander was DSK, dat net zoveel punten had als wij.
Achterin stond het weer als een huis: Hannelore, Jessica, Pien en Rosalie hadden de tegenstanders goed in de smiezen en werden in de rug gedekt door prima ausputzers Eef (1e helft) en Sterre (2e helft). Op het middenveld waren Lune, Anna en Zhitao sterk bezig en het wachten was op de doelpunten.
Het eerste doelpunt ontstond na een voorzet van rechts, Luca pikte de bal op, dolde haar tegenstander en zette Hannah vrij voor de keeper. Die schoot goed, de keeper gaf een rebound weg en Lune maakte de verdiende 0-1. Daarna zagen we eerst een mooi schot en vervolgens een geniale pass van onze grillige diva met de losse veters (*). Ze bereikte Hannah, die de bal langs de keeper tikte en gelijk “geschept” werd. De uitstekende scheidsrechter floot (helaas) direct voor een vrije trap. Helaas, want als hij de voordeelregel had toegepast had de goal van Luca geteld. En nu hadden we pech, want de vrije trap van Hannelore werd door de keeper overgetikt.
De tweede helft leek tragisch te eindigen. Ondanks goed veldspel en een paar aardige kansen kregen we de 0-2 er maar niet in. En toen, jawel, viel ie minder dan 10 minuten voor tijd, aan de andere kant. Uit een niet goed weggewerkte corner werd de weer attent keepende Isabelle van dichtbij verslagen. En toen twee minuten later het zondagsschot aller zondagsschoten de kruising invloog (zo’n schitterende, onmogelijke goal zie je niet vaak) leek de boel verloren. Maar net als tegen EDO rechtten de meiden de schouders, wat verse krachten het veld in voor de laatste 3 minuten en dat betaalde zich uit. Eerst schoot de weer razend actieve Uzza op de lat, maar in plaats van te wanhopen zette de vandaag weer geweldige Lune de bal voor en een DSK-verdediger kopte onfortuinlijk in eigen goal. Lullig voor die jongens, maar wel dubbel-en-dwars verdiend! Wat een moed en wat een comeback!!