D3 door naar de 2e ronde na monsterscore

Vrijdagavond was de vraag gaat het allemaal wel  door ondanks de vele regen.  Zaterdagochtend in alle vroegte stond er voor de D3  de bekerwedstrijd thuis tegen Terrasvogels  D3 op het programma.  Het doelgebied was wat drassig, maar over het algemeen was het een prima grasmat.  Om half 9 werd er dus afgetrapt tegen Terrasvogels.  Al gauw bleek dat het een makkie zou worden want binnen een korte tijd stond het al 3-0 door goals van Steven,  Brody  en  Silven.
Keeper Koen kreeg weinig te doen,  één keer moest Koen handelend optreden, wat hij prima deed.  De jongens wilden te graag,  de voorhoede stond veel buitenspel.  Tot vrijdagavond leek het erop dat we weer met een complete selectie aan de aftrap konden verschijnen, ware het niet dat Boet en Yannick ziek thuis achterbleven.  Nog voor de rust liep de D3 naar  9-0 uit.  De  eerste helft scoorden  Steven,  Brody,  Silven  (4x),  Tijs,  Tom  en  Tomas.  De tweede helft ging Koen lekker voetballen en nam Silven het keeperswerk over.  Met wat  wisselingen in het team  o.a.  linkerverdediger Daan die linkerspits werd.  De paar keer dat hij voor speelt scoorde hij ook dit keer was het bijna raak helaas de bal verdween net naast de paal.  Er waren mooie aanvallen maar er werd de tweede helft ook nonchalant gespeeld, ook door de ruime voorsprong.  Joris en Bas achterin, met Joshua die we kunnen inzetten als verdediger en als voorhoedespeler.  Steven begon in de D3 als linksachter,  maar komt beter tot zijn recht als middenvelder.  Johan staat nu aan de linkerkant achterin wat hij prima doet.  De tweede helft liep de D3 uit naar  15-0  door doelpunten van  Steven  (2),  Tijs,  Tom,  Tomas  en  Koen.  GEWELDIG  GEDAAN  JONGENS,  de  nul  houden is altijd belangrijk!!!