C5 vecht zich naar gelijkspel

Na vorige week waar  de  C5   verliest   van Zandvoort,  waar we eigenlijk hadden kunnen winnen maar de kansen die we kregen zeker toen in de eerste helft,  wacht ons deze middag de bekerwedstrijd thuis tegen Bloemendaal  C5.  Allemaal lange jongens die dachten het de C5 moeilijk te gaan maken.  We hadden 11 spelers  tot onze beschikking waar ook nog 1 speler helaas te laat kwam waardoor we Guido gevraagd hebben om mee te doen.  De  C5  begon fanatiek aan de wedstrijd,  de eerste minuten speelden we het tikkie takkie voetbal, we speelden op de helft van de tegenstander waar we zo van houden.  Na  10  minuten kwamen we daarom verdiend om 1-0 door Guido.  We konden dit 20 minuten volhouden daarna nam Bloemendaal het heft in handen. We kwamen er niet meer uit.  Het resulteerde daarom ook in de gelijkmaker, een intikkertje,  waar de bal net als vorige week er weer niet inwilde was het nog voor de rust Bloemendaal dat de 1-2 binnentikte.  In de rust hebben we nog wat puntjes op de i gezet dat er wat feller gespeeld moest worden het leek wel vooral het eind van de eerste helft dat er angst in de ploeg sloop ook voor de lange jongens van Bloemendaal.  De tweede helft waren we beter dan Bloemendaal,  ook nu kansen die erin konden gaan maar helaas het bleef lang in de tweede helft 1-2  totdat  Sierd de bal in de linkerbenedenhoek schoof.  Ook nu zagen we weer dat dit team veel potentie in zit,  maar helaas geluk dat ontbreekt tot nu toe nog,  dat  komt vast wel goed.