C5 kampioen in kansen missen

De C5  trad nog net voor de middag in het strijdperk in en tegen Zandvoort  C4.  Ook de C5 speelde vorige week een toernooi bij BSM.  Deze mooie dag was Zandvoort aan de beurt.  De C5 kwam prima uit de startblokken.  Verdedigend zat het goed inelkaar,  het liep goed, de aansluiting was redelijk,  tegen de verhouding in kwam Zandvoort op voorsprong,  zoals gezegd de C5 had een paar grote kansen waaronder één op de paal.  Na een half uur werd de C5 toch beloond voor het vetoonde spel,  via de snelheid van Thomas werd het nog voor de rust 1-1.
Na de pauze zag je toch dat verschillende jongens er doorheen zaten, dat is niet zo gek, omdat er nog maar één keer getraind en een toernooi gespeeld.  We hadden het dus moeilijk in 2e helft,  Zandvoort kwam op 2-1, waardoor we een beetje achter ons zelf aanliepen,  voor de rust hadden we het gewoon af moeten maken.  De C5 ging op jacht naar het doelpunt maar die kwam er niet, want Zandvoort kwam op 3-1, en vijf minuten voor tijd kreeg Zandvoort een strafschop dat de 4-1 betekende.  De 4-1 nederlaag hebben we aan ons zelf te wijten, volgende week beter.

Volgende week staat voor de C5 de thuiswedstrijd voor de beker tegen  Bloemendaal…..