D3 wint tegen Bloemendaal (5-1)

Oh wat was het goed voetbalweer.  Na vorige week het toernooi gespeeld te hebben bij BSM,  trad de D3 in de vroege ochtend aan tegen Bloemendaal  D6  voor de bekercompetitie.  We hadden deze ochtend 16 spelers tot onze beschikking.  Dus veel wissels in blokken van 5 spelers waardoor er één blok twee keer werd gewisseld waardoor ze volgende week gewoon weer één keer worden gewisseld.  De  D3  begon voortvarend alhoewel we nog zoekende zijn wie het beste waar kan staan.  We hadden er zin in en de spelers dus ook,  na een 10 minuten kwam de D3 op voorsprong tegen Bloemendaal door Tijs die hoog over de keeper heen schoot,  dit betekende zijn eerste doelpunt op D-niveau.
Niet veel later was het Hugo die de aanvallers op sleeptouw nam maar zelf dus ook de 2-0 in de touwen joeg.  De eerste helft was nog niet gespeeld want Bloemendaal scoorde de 2-1.  Spannend werd het eigenlijk noot de eerste helft, de D3 was de betere ploeg.  De 2-1 was tevens de ruststand.  10 minuten na rust kreeg de D3 een corner te nemen.  Tijs nam de corner kort naar Joshua, maar via Brody werd het 3-1.  De wedstrijd was gelopen,  door goed combinatie spel had Bloemendaal niets in te brengen want via Brody werd het 4-1,  Brody maakte een echte hattrick  door ook de 5-1 aan te tekenen.

De technische staf is tevreden hoe jullie gespeeld hebben!!!

Volgende week wacht de D3  de bekerwedstrijd bij  Geel  Wit…….