D4 in Zandvoort

De D4 ging zaterdagmiddag richting Rapa Nui in Zandvoort. De laatste keer voor de welverdiende vakantie. Een gezellige strandtent, toen de jongens aankwamen in Zandvoort was het gelijk voetballen geblazen, de ouders zaten lekker op het terras onder het genot van een drankje en later ook een hapje. Er moest natuurlijk ook gevoetbald worden tegen de bloedfanatieke boys van de D4. Zowel de vaders als de moeders, beachvoetbal tegen de boys uit de D4. Na ongeveer een uur spelen, was iedereen toch vermoeid zodat we lekker op het terras een beetje gingen bijpraten, ik had immers voor de jongens een verslag gemaakt over het afgelopen seizoen met foto`s, uitslagen, topscorers en met enkele verslagen erin.
Verder heb ik vooraf wat statistieken verteld, nog even op een rijtje: Totaal speelde de D4 incl. competitiewedstrijden, oefenwedstrijden, bekerduels en toernooien
55 wedstrijden met doelcijfers: 172-114. In de najaarscompetitie werd de D4 3e en in de voorjaarscompetitie 4e. We hadden 2 topscorers Brody en Kwinten met beide 27 doelpunten en Tom werd derde met 18 doelpunten.

Namens de D4 wensen we iedereen een fijne vakantie toe en tot in augustus.


juni 2015 uitje D4 in Zandvoort 27

juni 2015 uitje D4 in Zandvoort 13

2015 06 21 20.05.09