E8 laatste bij het toernooi van RCL in Leiderdorp

Het één na laatste toernooi van de E8. Dit keer ging het keurkorps naar Leiderdorp. RCL was de club waar we moesten aantreden. Na vorige week net misgegrepen te hebben om het kampioenschap, konden we kijken of de mannen van de E8 nog de moed konden opbrengen tijdens het toernooi. Helaas was de eerste twee wedstrijden al duidelijk dat we het moeilijk hadden, vorige week zaterdag waren er gespannen koppies, nu was de instelling heel anders.
De eerste wedstrijd ging tegen Excelsior Maassluis E4. De E8 was kansloos in deze wedstrijd gezien de uitslag van 0-2. De tweede wedstrijd ging tegen de thuisclub RCL E5. Ook deze wedstrijd ging ruimschoots verloren 3-0. De derde wedstrijd kwam er leven in de brouwerij, de E8 kwam een beetje tot zichzelf, Foreholte E5 uit Voorhout was de tegenstander. De E8 kwam telkens op achterstand, Janou scoorde voor de E8 2 goals, maar dat mocht niet baten, 3-2 verlies, de laatste 2 minuten bij een corner van de E8, keeper Thijs naar voren gebonjourd, maar het mocht niet meer baten. De laatste wedstrijd ging tegen FC Lisse E5 had de E8 geen energie meer om er wat van te maken waardoor er een 4-0 op het scorebord verscheen.

E8 toernooi RCL

Volgende week is er ons eigen KiKa Alliance Jeugdtoernooi 2015. KOM ALLEN NAAR DIT SPEKTAKELSTUK. OP vrijdag een barbecue en DJ Marco, zaterdag een balgoochelaar die van 10-11 uur acte de presence geeft en op zondag ook een barbecue en DJ Marco. OOK NIET E8érs KOM ALLEN KIJKEN!!!!!! Vorig jaar was het een groot succes, nu met een 1 dag extra en 20 externe teams meer………