E8 wint ruim bij IJmuiden

De vraag is wie kan de E8 nog stoppen, Waterloo misschien? Dat is precies de laatste wedstrijd van het seizoen. De E8 heeft tot nu toe alleen de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie uitgerekend tegen Waterloo dik verloren, daarna werd er één keer gelijkgespeeld en de rest gewonnen. Maar hoe zou het vandaag lopen, IJmuiden E3 was de tegenstander. De E8 begon de wedstrijd moeizaam, er werd niet goed gespeeld.
Naarmate de wedstrijd vorderde ging het steeds beter, na 10 minuten kwam er een kans via Bengt die hij gelijk verzilverde, nu maar eens goed voor staan, eindelijk kwam de doelpuntenmachine nu op gang, via Janou (2x) en Morris werd het nog voor de rust 0-4. In de pauze de jongens even gezegd dat ze meer aan hun positie moeten houden want het liefst duiken ze allemaal de spits in. Het doelsaldo kan belangrijk zijn aan het einde van de rit, dus er moest nog een aantal keren gescoord worden. Ook nu duurde het vrij lang voordat de E8 het net wist te vinden. Bink was degene die de bal uit een corner van Marcello via het hoofd in het doel werkte. Het was een gelopen koers want via Bengt werd het 0-6, IJmuiden scoorde toen tegen, via Janou, Bink en Julius stond er een 1-9 eindstand op het scorebord.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Wijk aan Zee……