De E6 waait over veld 3

De winterstop is er voor bedoelt om weer op te laden voor het 2e deel van het seizoen. De jongens zouden het liefst elke dag voetballen, zodat we elk weekend een vriendschappelijke wedstrijd spelen totdat de competitie weer begint. Vandaag spelen we tegen DSOV, een team dat bij ons in de najaar-poule zat en waar we onnodig met 5-4 van verloren. Met een stormachtige zuidwestenwind treffen we DSOV op veld 3 bij Alliance.
DSOV had om het team compleet te maken 2 tweede jaars derde klassers meegenomen. Vanaf het begin nam de E6 het initiatief, en rolde de aanvallen over het veld me de wind mee. Al snel maakte Tomas en Rijk doelpunten, ik moet eerlijk zijn, de wind hielp wel mee.
Ik maakte me zorgen over de 2de helft als we wind tegen zouden hebben. In de rust stond het 4-0. De 2e helft ontvouwt zich zeer verrassend, want in plaats van het verdedigen van de voorsprong omdat we nu wind tegen hadden, volgende de ene na de andere aanval richting het doel van DSOV. Aanvallers Mesi, Rijk, Tomas en Ybo voerde de druk steeds meer op. De mannen uit Vijfhuizen probeerde van alles maar de bal ging er maar niet in. In het laatste kwartier speelde ze alles of niets waardoor het achterin helemaal open kwam te liggen. Daar wist Alliance wel raad mee, maakte de wedstrijd af met nog 4 goals.
Eindstand 8-0 met goals voor Sepp, Bram, Tomas, Rijk, Ybo en Mesi.