Nieuwjaarswedstrijd: Alliance E6 - Alliance E8

Namens de E8 en de E6 wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar, wat een mooi voetbaljaar mag worden. Alliance wil nieuwjaarswedstrijden weer een nieuw leven inroepen. Zondag 4 januari 2015 was de dag dat er als vanouds de nieuwjaarsreceptie zou plaats vinden in de kantine. Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie hebben we weer wat wedstrijden geregeld, waar de uitslagen NIET van belang zijn. De jongens en meiden moesten weer lekker gaan voetballen. We begonnen met de mini`s op veld 3, daarna was het de beurt aan de F1 en de F2, om 13.00 uur trapten de E6 en de E8 af, op veld 1 was er ondertussen ook nog de C4 en de C5. Op veld 3 werd er afgesloten met de E2 tegen de E5. Op veld 1 werd er afgetrapt door de zaterdag 1 en de zondag 1 en tegelijkertijd op veld 2 D7M tegen de D4.
Enfin de wedstrijd tussen de E6 en de E8 was een wedstrijd tussen de 1ste jaars van de E6 en de tweede jaars van de E8. De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft, de E8 kwam met 0-1 voor, al gauw knapte er iets in het team de E6 werd sterker, uiteindelijk gingen we met een 2-1 voorsprong voor de E6 de rust in. Wat de E8 betreft liep het allemaal niet, de eindstand was ook 4-1 in het voordeel van de E6.

Volgende week gaan we met de E8 en de E7 op een groot veld oefenen bij Overbos, een klein minitoernooitje voor allemaal jongens die volgend jaar naar de D gaan, DSS is de andere tegenstander. Die week daarna gaan we weer tot de orde van de voorbereiding op de voorjaarscompetitie met een oefenwedstrijd alvorens we op 24 januari aftrappen voor de voorjaarscompetitie met leuke tegenstanders, in een poule van 8 met een thuis- en een uitwedstrijd………