Ouders D4 tegen het sterrenteam van de D4

Dit is het laatste wat we in het jaar 2014 doen. En ook tevens mijn laatste verslag van dit jaar. Na afgelopen woensdag de spelers afgemat te hebben in de sportschool, dachten de ouders het wordt een makkie. Tegen de D4 wordt het eigenlijk nooit een makkie. Ik had gekozen voor het pupillenveld ook omdat de vakantie nu begint. Ik dacht bij mezelf dat veel gezinnen toch met vakantie waren. Immers ook nu al ruim van te voren geinformeerd wie er mee zouden doen. De animo was zo groot dat we gewoon 2 elftallen konden opstellen. Dus we maakte gebruik van het grote veld. De eerste helft hadden de ouders de wind mee, dat resulteerde in een 0-2 tussenstand, helaas voor de ouders speelde toch de conditie ons parten.
Binnen een mum van tijd was de stand weer gelijk 2-2. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft kwam er meer wind op zetten, uittrappen van ondergetekende waaide iedere keer de bal over de zijlijn. De D4 kreeg kan na kans, uiteindelijk kwamen de jongens op een 3-2 voorsprong. Maar de ouders gaven niet op, want er werd zelfs weer gelijkgemaakt 3-3. Daarna was het weer de beurt aan de D4 4-3. De ouders kwamen uit een snel uitgevoerde counter op 4-4. Vlak voor tijd wonnen de jongens in buitenspelpositie met 5-4. Namens beide elftallen bedanken we de coach-moeders Ailse (Brody) en Yvonne (Jesse) voor het prachtige werk wat ze geleverd hebben.

D4 tegen hun ouders

De volgende wedstrijd van de D4 is op zondag 4 januari tegen D7M, gevolgd aansluitend door de nieuwjaarsborrel.
Namens de spelers, technische staf en de ouders van de D4 wensen we iedereen fijne feestdagen en een goed 2015 met veel voetbalplezier……………

Geschreven door Robin de Zwart