D4 wint de eerste topper

In de vroege koude ochtend ging de D4 op bezoek bij Jong Hercules in Beverwijk. Ondanks dat we nog ongeslagen waren, moest er gewonnen worden om waarschijnlijk volgende week de strijd om de eeste plaats niet te verliezen. Jong Hercules D1 stond op een derde plaats, maar vanaf minuut één was het duidelijk dat je eigenlijk deze wedstrijd niet kon verliezen, maar je de bal blijft rond, dus je weet het maar nooit. Ondanks dat we de eerste helft sterker waren bleef het lang 0-0. Halverwege de eerste helft was het Kit die met een afstandschot laag de 0-1 binnen pegelde. We zette de tegenstander goed vast op de eigen helft, Jong Hercules kreeg eigenlijk geen kansen, maar ja de kansen die jezelf krijgt moet je dan ook wel maken.
Nog voor de rust was het Brody die de 0-2 binnentikte. De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld. Al na 10 minuten gaf de scheidsrechter een penalty aan Jong Hercules omdat Joshua de tegenstander neerhaalde. Helaas keeper Jesse was kansloos op de pingel 1-2. Daarna werd het toch spannend want Jong Hercules zette aan, dat was een periode dat we het even moeilijk hadden. Immers de Beverwijkers roken kansen. Met nog 10 minuten op de klok was het Kwinten die de 1-3 binnentikte. Toen was het verzet van Jong Hercules gebroken. Het was Brody die de veilige 1-4 scoorde.
Aankomende zaterdag wacht de topper tegen DSS eveneens ongeslagen maar een veel beter doelsaldo, dus er moet gewonnen worde…….. KOM ALLEN KIJKEN NAAR DEZE TOPPERS!!!!!!!!!!!!