Nederlaag E8 tegen Zwanenburg

Woensdagavond klokslag half 7 startte de E8 tegen Zwanenburg E5. Het betrof de tweede bekerwedstrijd. Vooraf dacht ik het wordt een prooi voor die Mannschaft. Helaas de praktijk wees anders uit. Bij winst waren we bijna zeker van de tweede ronde. De E8 kwam in de eerste helft goed uit de startblokken. Vrij vroeg in de wedstrijd kwamen we door Julius op 1-0.

Maar ondanks het mooie weer regende het kansen maar de bal wilde er niet in. Je zal net zien, ongelukkig kwam de gelijkmaker tot stand uit een corner, iedereen liet de bal gaan zodat de bal ineens in het doel belandde. Nog voor de pauze kwamen de gasten op 1-2. De felheid ontbrak weer, zo kan je moeilijk wedstrijden winnen. Trainer Jan heeft met de boys nog wat aardig werk te verrichten. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. De E8 dat sterker was, maar veel kansen werden omzeep geholpen. De gasten kwamen daarom ook op 1-3. Het werd moeilijk om toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Uiteindelijk was het Julius die de eindstand op het scorebord bracht 2-3. De E8 heeft het nu niet meer in eigen hand.
Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Olympia Haarlem.