Ook de E8 trad in het strijdperk tegen Spaarnwoude

Voor Thomas, Tomas, Jesse en Joshua betrof het na de ochtendwedstrijd met de D4, hun tweede wedstrijd. De jongens hadden er zin in na vorige week de verregende oefenwedstrijd bij Zandvoort. Ook de E8 speelde tegen Spaarnwoude, de E3 was de tegenstander. Met Mika en de broer van Thomas, Jeroen in de gelederen kwamen we toch weer met een team op de proppen. De E8 begon niet goed aan deze wedstrijd, we lieten ons te ver terugdringen want het zou eerder een 0-1 achterstand worden dan een voorsprong en dan was het nog verdiend ook.

We misten een paar vaste krachten dat was in eerste instantie ook te merken, we begonnen met Jesse op doel, achterin Joshua en Daan, middenveld Tomas, Mick en Jeroen, voorin Mika en Thomas (normaal staat Thomas in de verdediging). Na 10 minuten namen we het heft in eigen hand en liep de teller gauw naar 6-0 op door doelpunten van Thomas (3x), Mika (2x) en Tomas (1x). De tweede helft begonnen we ook moeizaam met wat omzettingen achterin, nu was het Daan en Mick en Joshua schoof door naar het middenveld, al was het wel Jeroen en weer Tomas die de 8-0 lieten aantekenen. Voorin hadden we nu Tomas en Mika ging op het middenveld spelen. Spaarnwoude kwam terug tot 8-3, het was Mika met een mooi afstandschot in de kruising en Tomas die de eindstand op 10-3 bepaalde.
Volgende week wacht ons de uitwedstrijd in Nieuw Vennep tegen DIOS.