Zondagochtend 11.30 opstelling is wat aangepast . Onze keepster geblesseerd en een aantal afzeggingen.
Reinier ging vlaggen en Tom Brons was de scheidsrechter(Bedankt heren!).
Emma was zo aardig om de plaats onder de lat in te nemen.
De meiden staan klaar voor de aftrap. Veel toeschouwers aan de kant.

Na een wat rommelig start werd er beter gevoetbald. Een paar reddingen van Emma .(Was even spannend.)
Ilse en Julia konden elkaar na even wennen goed vinden waaruit na mooie aanval de 1-0 door Ilse werd gescoord..
Na een bal die via de keeper van Spirit naar de achterlijn rolde en die door Nena weer in het spel werd gebracht kon Jippe fraai de 2-0 binnen schieten.
Op een poging van spirit om van hun eigen helft af te komen stond Inez goed te verdedigen ,ook al is links achter niet haar favoriete positie.
Rust : Altijd lekker om met 2-0 vóór de rust in te gaan. Maar de meiden blijven alert, de wedstrijd heeft nog een 2e helft!

Spirit had hun team in de rust aangepast en probeerde op de aanval te spelen, maar als ze al door het middenveld kwamen liepen ze vast op
de verdediging Juwe, Sam ,Jessie en Jara stonden heel solide.
Door goede combinaties werd er flink aanvallend gevoetbald .De meeste tijd werd er op de helft van Spirit gespeeld.
De verdediging sloot vlot aan en bleef de druk erop houden. Emma had verder weinig te doen deze wedstrijd.
Ilse neemt een corner en schiet hem in een keer hoog in doel 3-0.
Spirit doet nog een poging om ook uit een corner te scoren maar….daar is Camille bij de eerste paal die de bal wegrost.
10 minuten later voor Alliance nog een corner, nu van rechts . Nena neemt hem en Julia kopt hem fraai binnen 4-0.
Bo dacht: ik wil er ook een scoren en ze schiet van een afstand vanaf links de bal netjes in de rechter kruising.5-0
Julia maakte er een kwartier voor tijd nog 6-0 van.

Meiden jullie hebben als team laten zien wat jullie in je mars hebben. SUPER!