E8 behaald goede overwinning

Voor de E8 stond er de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie op het programma en wel tegen VVC E8. De jongens hadden er gelukkig zin in om na onze oefenpot van vorige week tegen Buitenveldert weer te knallen met als aantekening dat spits Tijs wel eens zijn 50ste doelpunt kan gaan maken. Ik weet nog wel de allereerste wedstrijd had hij mij beloofd dat hij er meer dan vorig seizoen zou maken, dus minimaal 50 doelpunten. De telraam stond tot op vandaag op 49.

De eerste helft gingen we fanatiek van start want binnen een mum van tijd stond het 1-0 door Colin, niet veel later werd het, jahoor daar is hij dan zijn 50ste 2-0 door Tijs. Met de goedspelende Daan en Joris kwam VVC op 2-1, niet veel later kwam de gelijkmaker. De E8 zat even in een dipje, maar onder aanvoering van Thomas en Tomas, kwamen we toch weer op voorsprong door laatstgenoemde. Daarna liep het weer, het was nog een keer Colin en een eigen doelpunt dat de 5-2 ruststand betekende. De tweede helft dachten de jongens de buit is binnen, maar prima keepers en verdedigingswerk van Jesse en Boet bleef het verschil op drie doelpunten. Eindelijk was de ban weer gebroken het was Tijs die de 6-2 aantekende, VVC scoorde nog een keer tegen maar daarna was het Colin die de 7-3 en 8-3 , die zijn vierde doelpunt scoorde van de wedstrijd. De 8-3 was tevens de eindstand.

Volgende week is de E8 vrij maar ipv een oefenwedstrijd gaan we aan teambuilding doen op het strand.