De E8 wint ook zonder zijn topscorer

Voor de E8 staat er niets meer op het spel, we wilden alleen onze mooie vierde plaats verdedigen, dat moesten we doen door te winnen van DSS E11. De eerste helft speelden we tegen de wind in, wat moeilijk voetballen was. De E8 was sterker maar het leverde DSS wat kansjes op. Zonder onze topscorer Tijs, maar met Colin voorin gingen we ten aanval, het was uitkijken geblazen voor de tegenstoten van DSS, maar onze wereldkeeper Jesse hield ons op de been. De ruststand was 0-0. De tweede helft speelden we met Tomas naast Colin en met Daan en Joris op het middenveld, nu met windje mee richting het doel van DSS. Het was Thomas die iedere keer met zijn rushes voor gevaar zorgde in de verdediging van DSS. Na 10 minuten was de ban eindelijk gebroken door Tomas 0-1, daarna ging het snel, door Joshua werd het 0-2, Colin 0-3, Nick die zijn derde treffer maakte van het seizoen 0-4, Colin 0-5 en de eindstand werd uiteindelijk 1-5. De najaarscompetitie zit er voor de E8 op met een mooie 4e plaats van de 12 teams. We spelen dit jaar nog een oefenwedstrijd en een toernooi voordat de E8 zich gaat opmaken voor de voorjaarscompetitie.