D4: Zevenklapper

De laatste competitiewedstrijd in de najaarscompetitie stond op het programma voor de D4. De kans is klein dat de D4 kampioen zou worden. Onze tegenstander van vandaag staat immers laatste. Dus iedereen ging er eens lekker voor zitten. De D4 was aan hun stand verplicht om er een doelpuntenfestijn van te maken. De eerste helft waren we dan ook veel sterker dan De Kennemers D3. Het leverde heel veel kansen op, maar de eerste treffer deed lang op zich wachten, we krijgen weinig doelpunten tegen maar er worden teveel kansen gemist iedere week maar weer. Het was dit keer Fons die het net eindelijk wist te vinden. Daarna was de ban gebroken. Fons scoorde een zuivere hattrick en bracht de ruststand op 3-0. De tweede helft kwam het tikkie takkie van de D4 weer terug met schitterende combinaties, nu met onze vaste keeper Pelle in de spits, Finley verdedigde de tweede helft het doel, hij kreeg welgeteld één terugspeel aangespeeld. De eindstand zou uiteindelijk 7-0 worden door achtereenvolgens Quinn, Loek en Pelle. De D4 is uitgespeeld in deze najaarscompetitie. De twee overgebleven concurrenten hebben allebei één wedstrijd minder gespeeld, zie daar Onze Gezellen spelen gelijk, dus de D4 staat dit weekend bovenaan, maar ja OG speelt volgende week tegen de nummer laatst.

Voor de D4 staat voor volgende week een bekerwedstrijd op het programma, daarna volgen er nog twee oefenwedstrijden!!