D7M daagt koploper Overbos uit:

Maar het was net niet genoeg. Halverwege de tweede helft maakten wij de verdiende, zwaarbevochten 2-2, maar spoedig daarna scoorde Overbos de 3-2. En in de voorlaatste minuut viel zelfs de 4-2 nog.
Dat was jammer, want de 1e helft lieten onze meiden zien dat ze bepaald niet onder de indruk waren van de nummer 1 in de competitie. Het waren allemaal aardig voetballende eerstejaars, die pittig de duels ingingen en elkaar makkelijk vonden. Zij kregen kansen, maar wij kwamen via Anna B bijna op 0-1, dat scheelde maar een haar. Hannah was weer moeilijk af te stoppen en de voorzetten van Eef – zoals altijd – dreigend. En achterin heersten Lune en Luca in de centrum; met geconcentreerde, stevige ingrepen pakten zij de pittige Overbossers aan. En onze backs – Zhitao en Jessica – waren dermate goed, dat ze gedurende de wedstrijd niet vervangen konden worden. Heel ongelukkig kwamen we op 1-0 achter, maar de meiden rechtten de rug en na goed storen van Jula en Pien maakte Anna V schitterende (met links!) de gelijkmaker. Helaas viel kort voor rust zo mogelijk nog ongelukkiger de 2-1.
Na de pauze bleef het een gelijk opgaande wedstrijd. Net als voor rust greep Julia een paar keer goed in en op de rechterflank speelde Hannelore een dijk van een wedstrijd. En Sterre liet zien dat ze tegen een sterke tegenstander centraal achterin het beste tot haar recht komt. En we kwamen gelijk! Uit wederom zo'n zwiepende, schitterende corner (zelf vond ze het niks, de bal lag in een putje...) van Olivia maaide een Overbosser de bal in eigen goal. En even hoopten we op de winst......
Niet getreurd! Als we zo blijven voetballen eindigen we hoog in het linkerrijtje.