D4 wint van DEM in oefenduel (5-4)

Vakantie of niet de D4 speelt gewoon. Voor deze zaterdag de 19e oktober hadden we DEM D5 uit Beverwijk weten te strikken.
De jongens van de D4 willen elke week wel voetballen, na onze afgelasting van vorige week er zin in om lekker te ballen. Het was goed voetbalweer, het publiek was in grote getale naar de Alliance Arena gekomen. Dus dit beloofde een waar voetbalspektakel te worden. De eerste helft begonnen we onzeker aan de wedstrijd, we kwamen met 0-2 achter te staan, dat waren we niet gewend want in de competitie staan de mannen op de eerste plaats.

Nog in de eerste helft kwamen we door Mark op 1-2 en Mika met een boogbal over de keeper en zo stond het ineens 2-2 dat ook wel de terechte stand was, maar even later door onoplettendheid van de verdedigers stonden we weer met één doelpunt verschil achter, wat tevens de ruststand was. Na de rust kwam DEM sterk uit de startblokken en scoorde de 2-4, door de enorme veerkracht van het team kwamen de mannen terug via Mark die de 3-4 binnentikte, Loek maakte snel de toch verdiende gelijkmaker. Het was uiteindelijk onze snelle spits Maxime die de verdedigers te snel afwas en de achteraf winnende treffer scoorde.
Volgende week wacht ons ADO`20, dat betekent dat we onze eerste plaats moeten verdedigen!!