D7M tegen Hoofddorpers 3-2

Na alweer een fanatieke vrijdagavondtraining waren de verwachtingen hoog gespannen. Hoofddorp D11 kwam op bezoek en gezien de positie op de ranglijst (ze stonden onderaan) moest er iets mogelijk zijn. Na een mooi schot van Anna V kwamen we voor, maar al snel werd duidelijk dat de scherpte die de meiden in sommige wedstrijden wel etaleren, vandaag (het vroege uur?) ontbrak.

Na wat aarzelend verdedigen bij een corner maakte Hoofddorp gelijk. Na een mooie lange, aanval waar Hannah en Olivia betrokken waren scoorde Anna V net voor rust de 2-1.
Kort na rust maakte de andere Anna (Boorsma) na alweer een goede aanval op aangegeven van Pien de 3-1 en we bereiden ons voor op een doelpuntenfestival. Dat bleef echter uit. We hadden wel de beste kansen, maar na de 3-2 moesten de meiden achterin – zeker ook de goed keepende Julia – een paar keer alle zeilen bij zetten.