Alliance F-8 wint op karakter

Net als vorige week tegen Zandvoort, heeft Alliance F-8 ook dit weekeinde thuis tegen Terrasvogels F-2 een ijzersterke wedstrijd gespeeld. Stonden de
mannen bij rust achter met 0-3, na 'de thee' vochten ze als leeuwen en behaalden ze een 4-3 zege. Die uitslag was terecht. De tegendoelpunten waren het gevolg van pech, zoals dat nu eenmaal gaat in de sport. Kansen waren er genoeg, maar het ontbrak toch aan scherpte.

Na de rust een heel ander beeld: Manu Dekel ging diep en maakte een prachtige treffer, 1-3. Ineens kregen de F-8'ers de geest en het was Noud van Deijl die voor de 2-3 én de gelijkmaker zorgde. Met nog enkele minuten te spelen, leek een gelijkspel het maximaal haalbare, maar een goede pass van Noud op Sebas Douben, die een mooie poeier gaf, zorgde voor een voorsprong die genoeg bleek voor de eindzege. Loet Parlevliet speelde een sterke wedstrijd, evenals Sam Timmer die een lastig te passeren verdediger is. Skip Haasnoot en Max Janssen draaiden ook lekker mee. Tom Westhuis en Youri Plenter hadden het zichtbaar naar hun zin. Al met al toonde Alliance F-8 zich uiterst strijdbaar en dat belooft nog wat voor de rest van de competitie. De ouders langs de kant zagen opnieuw een leuke, gelijkwaardige wedstrijd, maar bovenal een spannende wedstrijd. Tot slot coach Rob Douben: 'De mannen hebben karakter getoond'.