D4 vergeet te winnen bij Bloemendaal

Vooraf wisten we dat Bloemendaal D5 een moeilijke wedstrijd zou worden. De Bloemendalers hadden de afgelopen twee competitiewedstrijden er op los gescoord. Alliance D4 stond de eerste helft goed te ballen, er werd prima getikt en er weinig kansen weggeven. Bloemendaal had rechts voorin een meisje lopen die behoorlijk snel was en een prima traptechniek had.

Daar kwam zo af en toe als enige wat dreiging vandaan. Zoals gezegd er werd bij vlagen goed getikt, het was Thomas in de eerste helft die alleen op de keeper afging maar helaas stond de keeper in de weg. De tweede kans was voor Maxime die de bal voor het inleggen had maar ook hij faalde, de derde kans was voor weer Thomas, zijn lob over de keeper belandde uiteindelijk naast het doel. Kans nummer vier was voor Fons, ook hij had de bal voor het inleggen. We gingen helaas rusten met een 0-0 stand. Je zal de tweede helft net zien dat de bal aan de andere kant er in vliegt en jahoor vroeg in de tweede helft kwam Bloemendaal op 1-0. De Bloemendalers kregen daarna nog een paar kleine kansjes, maar lang bleef het 1-0. Alliance scoorde de dikverdiende gelijkmaker uit een counter, Fons was het die de verdediging eruit liep en de 1-1 binnenschoof.

De D4 kreeg nog een strafschop omdat Fons neergelegd werd en Lars was het die de bal op de dwarsligger knalde. Zoals gezegd, deze topper in Bloemendaal hadden we gewoonweg moeten winnen. Volgende week wacht ons de wedstrijd bij Onze Gezellen waar we in de voorbereiding ook al tegen gespeeld hebben en waar we toen tegen een nederlaag aanliepen.