Opnieuw dubbele cijfers voor Alliance F6

Na de fraaie 16-0 overwinning van vorige week tegen DSS was het dit weekend opnieuw feest voor Alliance F6. De fysiek sterkere spelers van Bloemendaal kwamen er niet tot nauwelijks aan te pas en werden dan ook met een fikse 10-2 nederlaag naar huis gestuurd.

Voorafgaand aan de wedstrijd waren er wat personele problemen bij de F6. Omdat een drietal spelers met de ouders een weekendje weg was, moest er wat geïmproviseerd worden. Tristan en Tijn bleken zo vriendelijk om de F6 bij te staan waardoor er toch nog meer dan voldoende spelers waren.

Ondanks het gemis van vaste krachten Bo, Arthur en Luud werd het toch gewoon weer een waar doelpuntenfestijn met wederom de watervlugge Mees als koele afmaker. De aanvaller scoorde zaterdag alle tien de goals voor zijn ploeg, vier voor de limonade en zes na de rust.

In het begin leek het er nog even op dat Bloemendaal de eerste treffer zou scoren maar daar stak de stoere goalie Daniel een stokje voor. Daarna was het de beurt aan Mees en lagen er binnen het kwartier vier goals in. Teun zorgde ervoor dat er achterin geen muisje doorheen kwam, invallers Tristan en Tijn draaiden lekker mee en ook Flint, Dennis en Fiene gingen goed mee in het tempo.

Met 4-0 ging Alliance F6 de rust in, en na de limonade was meteen het woord aan Bloemendaal dat de wedstrijd sterk hervatte en na twee minuten in de tweede helft de eerste treffer scoorde.

Dit was het teken voor de harde werkers Dennis, Flint en Siebe om Mees weer wat meer te bedienen en dik tien minuten later stond er een zeer geruststellende 7-1 voorsprong op het bord. Daniel bleef goed keepen met als hoogtepunt de duik op de bal na een enorme scrimmage voor zijn doel. De grote lach op zijn gezicht toen hij de bal uiteindelijk stevig in zijn handen had, sprak boekdelen.

De laatste paar minuten wist Mees er nog drie in te prikken. Bloemendaal moest het doen met nog een schamel doelpuntje waardoor er uiteindelijk een prachtige 10-2 overwinning op het wedstrijdformulier kwam te staan. Zes punten uit twee duels met een machtig doelsaldo van 26 voor en twee tegen, er zijn teams minder gestart in de competitie…!