Alliance F5 bereikt volgende bekerronde.

Na een stroeve 1e helft (5-0) is de tweede helft (10-0) een genot geworden om naar te kijken.

Iedereen had zijn plekje gevonden; Joris stijf op links samen met Tom, Stan had zijn goalie-outfit verruilt voor een rechtsbuitenplek, Ben op de mid-mid positie, Zeeger van links naar rechts over het veld en Jorick rennend van voor naar achter en alle gaten opvullend. Jake relaxed op het middenveld en Eeke als rots in de branding als stoere verdediger. Merlijn als stille kracht in de verdediging en Milan in de tweede helft op goal zonder gepasseerd te worden.

Na het kopje thee en het heerlijke fruit in de rust vonden de jongens het tijd om de tegenstander onder druk te zetten. Met geweldig combinatie-spel werden schitterende aanvallen langs de linker-en rechterzijkant opgezet en afgerond op de afgemeten voorzetten. Goed om te zien dat er meerdere jongens een duit in het zakje deden om de score op te voeren (Joris, Jorick, Zeeger, Stan allemaal 3 doelpunten, Tom 2 doelpunten en Ben wederom een doelpunt) en dit als een echte teamprestatie neer te zetten. Mooi was het moment dat Ben scoorde en zijn moeder trots stond te glunderen langs de zijlijn.

Ook Tom lijkt zijn draai te hebben gevonden als laatste aankoop in Alliance F5.

De jongens van Alliance F5 zijn nog ongeslagen dit prille seizoen en dat hopen we graag zou te houden.

Belangrijkste:

de volgende bekerronde is bereikt en we kijken uit naar de volgende tegenstander!!!