E8: wedstrijd met 2 gezichten

De E8 toog in de vroege ochtend richting Hoofddorp. Dit keer was Hoofddorp E7 onze tegenstander, een klasse hoger spelend team. We begonnen de eerste helft met onze nieuwe aanwinst en onze keeper Jesse. Achterin onze vertrouwde verdedigings duo Thomas en Boet. We begonnen de wedstrijd goed, het werd een leuke eerste helft, we gaven weinig kansen weg, het was Tijs die, iet wat gelukkig de 0-1 scoorde.

Er waren nog wat kansen met Joris en Daan op het middenveld. Tomas was een beetje de slot op de deur achterin en dat werkte prima, dus de ruststand was daarom ook 0-1. Vol goed moed gingen we de tweede helft in. Maar het werd vanaf de eerste minuut heel andere wedstrijd. Hoofddorp zette aan, maar het was Jesse die prima keeperswerk verrichtte. Voorin probeerde Tijs en Colin en Joshua het nog wel maar Hoofddorp stond binnen een korte tijd op 5-1. Conditioneel moeten we het nog bolwerken, Nick liep de kantjes er vanaf en vroeg ook om een wissel. Maar ja de tweede helft raakten we de grip op de wedstrijd helemaal kwijt. Zie daar de eindstand van 7-1. Vooral deze tweede helft maar snel vergeten. Volgende week wacht onze volgende bekerwedstrijd tegen Hillegom.