C2 door in de beker

Als een soort voorwedstrijd voor Nederland Duitsland moest C2 aantreden tegen Bloemendaal.
Zonder Jeffrey en Wesley en met een licht geblesseerde Koen moest Bloemendaal worden bestreden. Hugo en Sytze vulden ons team aan.
Een gelijkspel zou voldoende zijn maar daar nam de ploeg geen genoegen mee.
Vooral in de eerste helft werd erg goed gevoetbald, mooie combinaties afgewisseld met individuele hoogstandjes,
goed druk zetten en spelen als een team, de geheimen van C2. Het werkte weer:
In de vijfde minuut een mooie steekpass van Teun naar Bas die verwoestend uithaalde.1-0.

In de 12de minuut een mooie aanval opgezet door Bas en afgemaakt door David.2-0. En vlak
voor rust Jan-Joris met een heerlijke aktie op het hoofd van Bas, 3-0.
In de tweede helft waren de mannen zoals in bijna iedere wedstrijd, nu de eerste zes minuten, de concentratie kwijt,
maar toen werd een mooie combinatie tussen Koen en Bas door David afgewerkt en dat was 4-0.
Iedereen kwam nu aan de beurt voor een wissel en iedereen kwam op een andere positie te spelen,
waardoor weer veel bekend over de mogelijkheden van C2. En die zijn groot!
Rest te vermelden dat een wedstrijd alleen een mooie wedstrijd wordt als 2 teams willen voetballen en de scheidsrechter goed is.
Wel Bloemendaal bleef sportief voetballen en scheidsrechter Roelof floot uitstekend.
Een heerlijk avondje en een leukere westrijd dan die van Oranje!