B1 simpel langs VSV B3

Tegen de rode lantaarndrager gingen de mannen van Versteeg fris van start. Er werd de eerste helft af en toe lekker gecombineerd, al blijft het nonchalante deze mannen aankleven. Als het met een 'stiffie' kan dan geef je hem never over de grond en een splijtende dieptepass of briljante steekbal is altijd beter dan een degelijke pass in de breedte. Daardoor duurde het even voor Alliance afstand nam. De goed leidende VSV scheids gaf een penalty na een handsbal in het strafschopgebied en Marnix schoof hem akelig secuur in het hoekje. Even later een waanzinnige reflex van de keeper, die dermate goede acties had, dat we met zijn allen toch nieuwsgierig werden naar de kwaliteiten van de VSV B1-keeper.... Als je zo'n jongen al in je B3 hebt staan! Enfin, even later maakte Giel heel beheerst een goede voorzet van Tijmen af en Mischa maakte via een rebound uit een corner de 0-3.
In de 2e helft zagen we het zelfde spelbeeld. Boyd, Derek en Rick en een opgefriste Dirk zorgden voor nieuw elan en achterin zorgden Daan & co ervoor dat invaller-doelman Hugo langzaam maar zeker bevroor (zijn schouders zaten steeds hoger). Redelijk vlot maakte Giel heel beheerst, na een lange sprint, zijn tweede en daarna kon het kansen missen beginnen. Nou hielp hun keeper bepaald niet mee, zoals gezegd, maar Marnix, Suwit, Tijmen, Daniël wisten het net niet te vinden en een eervolle vermelding qua kansen missen is voor mijn zoon Mischa zeker op zijn plaats. Vervolgens verliet de oude Barkman het sportpark en zoon Sem toog meteen naar voren en schoot uit moeilijke hoek direct met links raak. Ik wil hier overigens geen verband suggereren. Eindstand: 0-5.
Mannen, volgende week komt het er echt op aan. Dan ontvangen we in eigen stadion de Kennemers.