E7: Echte kraker in Nieuw Vennep

In de vroege ochtend toog de E7 richting Nieuw Vennep, ditmaal was DIOS E10 de tegenstander. DIOS hadden net als ons nog geen verlies partij. De spelers van DIOS waren allemaal 2e jaars, en tevens waren ze allemaal een kopje groter dan de E7.
Dus ja wat stond ons te wachten. Met in de eerste helft Mika op doel en onze nieuwe aanwinst Guido in de gelederen begonnen we fel aan de wedstrijd, dat was wel nodig om DIOS te bestrijden. We begonnen goed want na zo`n 10 minuten kwamen we op voorsprong door een mooie steek-pass van Maxime op Tijs die beheerst de 0-1 binnentikte.

Na nog een aantal mogelijkheden was het DIOS die het heft in handen nam. Door wat gepruts in de verdediging werd het 1-1 en een seconde voor rust 2-1. We begonnen niet goed aan de tweede helft, we waren nog geen minuut bezig en de bal lag in het net door niet goed ingrijpen van Mika en Finley, 3-1. Uitblinker Kit begon de tweede helft als wissel, we kwamen beter in ons spel en op het middenveld hadden we Max, aanvoerder Pjotr en Guido, de laatste gaf een paar mooie steek passjes en bracht Tijs en Maxime in kansrijke positie, maar ze hadden helaas voor ons een goede keeper op doel staan die bijna alles klemvast had. Helaas viel het doelpunt niet, het werd uiteindelijk 4-1 omdat we achterin de bal niet goed weg kregen. Ondanks dat we nog een paar mogelijkheden hadden bleef het 4-1.
Al met al kunnen we tevreden zijn, met mooie combinaties, goed voetbal, volgende week gaan we weer verder!!